lördag 14 april 2012

Kusinerna.

Igår fick vi besök av min syster Vickan, Robin, Stella och min bror Daniel. Det blev såklart massa babyprat, kaffe och kaka, dom hade med sig den nya Ballerinasorten, marängsviss, goda faktiskt. Så kul att få träffa dem. Tycker det är himla kul att Freja har två kusiner som är lika gamla som henne, tänk va kul dom kan ha tillsammans. 
Vi fick ju passa på att ta lite kort tillsammans.




Daniel filmade lite. Vi har en del filmer från när vi var små, det är kul att kunna titta tillbax, man kommer ju inte ihåg allt precis.





Far och dotter.


Freja gillar verkligen att ligga i sitt babygym, hon kan själv göra så att grejerna rör sig, mest gillar hon en bläckfisk med ett glatt ansikte, den drar hon i mycket.

Idag var vi nere på stan en vända, köpte en mobil till Frejas säng som har tre melodier och lampa och roliga figurer så klart. Vi köpte även ett par jeans, en tröja med sesame street och ett par turkosa strumpbyxor till henne. Hon sparkar bara av sig strumporna så strumpbyxor och en body är optimalt, speciellt nu när hon är lite förkyld, så inte fötterna blir kalla.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar